Archive for februari, 2008

Onverwachte gasten

zondag, februari 10th, 2008

Afgelopen zomer is op ’n Aanvang (het land achter ons huis) een ooievaarsnest geplaatst. Vanochtend zaten er twee ooievaars op het nest! Het is nu nog heel erg vroeg in het seizoen. Het is dus zeer de vraag of ze blijven, maar dat ze er even geweest zijn geeft al goede moed.

Goede voornemens…..

woensdag, februari 6th, 2008

Een van mijn allerbeste voornemens was het vaker bijhouden van dit blog. En ja hoor, het voornemen strand al in januari. In december kwam er wegens alle kerstdrukte weinig van het bijhouden van de administratie en linksom of rechtsom, uiteindelijk moet het toch gebeuren. In januari is er al een mooi begin gemaakt, maar helaas, voordat alle administratie weer is bijgewerkt zijn we al ver in februari.
Nu is het met dit weer niet zo erg dat er geen tijd overschiet om buiten aan het werk te gaan. Maar ja, meer binnen en minder tussen de koeien en in de buitenlucht, betekent ook veel minder inspiratie om hier te vertellen over wat er zoal buiten gebeurt. Nog even doorbijten dus en straks is weer alles als vanouds. De verhaaltjes komen dan hopelijk ook vanzelf weer uit de lucht vallen…