Archive for mei, 2008

Fietsroute

woensdag, mei 7th, 2008

Het blijkt dat de fietsroute die aangegeven staat onder het knopje lekker lokaal op deze site wat moeilijk vindbaar is. Hier is de link: fietsroute. Als u inderdaad op de Worp begint, dan loont het de moeite om even om te fietsen naar Hof van Twello.

Met Annie naar de stad

zaterdag, mei 3rd, 2008

Maandag opent melk en meer. Hoe kun je nu beter laten zien dat het platteland naar de stad komt dan….. Juist. Met een koe. In de afgelopen weken hebben onze buren af en toe raar staan kijken. Iedere dag ging William een eindje wandelen met Annie. Dan de ene kant op, dan weer de andere en altijd vergezeld van Patch (hond) en een of twee katten. Gisteren ging Annie in de trailer, heeft William een eindje gereden en toen weer met haar gewandeld. Na nog een laatste telefoontje richting verzekeringsmaatschappij durfden we het aan. Vanochtend vroeg is Annie gewassen en samen met Alex, William en Patch naar de stad gereden. Daar stonden de medewerkers van Cambio en melk en meer al klaar. Alex is met Annie gaan wandelen, door de lange B, de korte B, de Walstraat, over de markt en toen weer terug richting Grote Kerkhof. Annie vond het helemaal goed. Eerst keek ze nog wel wat vreemd naar haar weerspiegeling in de ruiten, maar daarna was alles prima. De ijsjes bij Talamini zagen er wel lekker uit en alle aandacht onderweg vond ze ook wel plezierig. Onderweg zijn er veel folders uitgedeeld zodat iedereen nu weet dan maandag melk en meer opent (Marienburgplein 14; 8.00 – 18.00 uur).

Annie bij Talamini

Lekker veel aandacht

Klaar!

donderdag, mei 1st, 2008

Afgelopen jaar hebben we (eigenlijk vooral Alex) hard gewerkt aan het realiseren van onze ontvangstruimte. Tot nu toe waren we wat voorzichtig met het bespreken van groepen, aangezien we geen slecht weer accomodatie hadden. De mensen konden wel tussen de koeien zitten, maar daar was het dan nog steeds erg koud. Nu de ontvangstruimte klaar is, zitten onze gasten warm en droog. De ruimte is heel geschikt voor het ontvangen van groepen, maar kan ook prima worden gebruikt als vergaderruimte. Komend jaar gaan we nog meer activiteiten in deze ruimte organiseren. Op 10 mei wordt de ruimte echt geopend. Op deze dag maakte William een bijzonder gerecht klaar. Bezoekers van de boerenmarkt op ons erf kunnen de ontvangstruimte bezichtigen en direct ook kennismaken met de kookkunsten van William.
Zie voor meer informatie over de boerenmarkt het knopje Lekker Lokaal op deze site.

Ontvangstruimte