Op bezoek

Sinds de grote vakantie drinken de peuters in Lettele twee maal per week een bekertje boerenkarnemelk. Juf Gerdy komt iedere week verse karnemelk halen. Als je regelmatig zo’n bekertje karnemelk leegdrinkt, wordt het wel eens tijd om te kijken waar dat nu allemaal vandaan komt. Gisteren en vandaag zijn we vereerd met het bezoek van Lettelse peuters. Veel van de peuters kennen van huis uit wel koeien. Was dit niet het geval, dan waren ze wel imposant groot. Voor de gelegenheid waren de cavia’s, konijnen, lammetjes en jonge poesjes ter plaatse. Ook een kalfje was dichtbij. Ook al zijn jonge dieren leuk, het allerleukste is toch buiten in de zon van de glijbaan of met de driewieler rond racen. Wij vonden het in ieder geval wel gezellig. Dank aan juf Gerdy!

Juf Gerdy met peuters in het stro

Comments are closed.