Droog in de kuil

Alles komt altijd weer goed. Dat blijkt wel weer. Donderdag hebben we gemaaid en al hoewel het ’s avonds nog enige tijd bleef regenen, bracht dit weinig water in het gras. Vrijdag was bewolkt maar droog en zaterdag was uiteindelijk heel wisselvallig. Het was warm, er was veel wind en het was van tijd tot tijd behoorlijk bewolkt. We hebben zelfs nog zes regendruppels gehad. Uiteindelijk viel het dus geweldig mee. We hebben het gras mooi en redelijk droog in de kuil gekregen. Natuurlijk was een beetje zon vooraf voor de smakelijkheid van het voer mooi geweest, maar zo is het ook prima. Een mooie derde snede en voldoende voer voor de koeien komende winter. Voor ons een goede reden om straks lekker rustig op vakantie te gaan.

Loonwerker Jansen is gras aan het hakselen

Comments are closed.