Vakantie

Volgende week staan we even stil. We gaan een week op vakantie naar Zuid Limburg. Lekker wandelen, fietsen, tijd voor de kinderen en het hoofd weer leegmaken. Omdat we geen zuivel kunnen maken, gaat de winkel een weekend dicht (27 en 28 juli). In de afgelopen tijd hebben we dit al volop bekend gemaakt, dus we hopen dat er niet teveel mensen voor niets aan de deur komen. We hebben heel veel geluk met onze ouders, die de komende week voor het bedrijf (natuurlijk samen met Alex) zorgen. Bertus is al 75 maar staat nog iedere dag in de melkput. Dina regelt en organiseert alles, zodat iedereen op tijd koffie krijgt, de kalfjes goed verzorgd worden en eigenlijk alles gewoon doordraait. Geweldig dat dit kan. Bertus, Dina en Alex dankjewel!!!!!

One Response to “Vakantie”

  1. Erik S. schreef:

    Prettige vakantie,

    De hapjes op de plattelands party waren “Prima verzorgd”.

    Paula, Erik, Bart en Tim