We zijn er weer

En hoe! De kop weer fris, het hoofd weer leeg. Lekker genoten hebben we. Het weer was een beetje wisselvallig, maar mooi genoeg om lekker te wandelen, bramen en hazelnoten te verzamelen en allerlei dingen te bezichtigen. Het blijft ons verbazen, die heuvels waardoor je al lopende steeds weer een ander uitzicht hebt. Het aantal wandelingen is dit jaar wel behoorlijk beperkt gebleven, aangezien de kinderen onderhand meer interesse hebben in pretparken en dergelijke.
We zijn vandaag direct weer begonnen, maar dat mag ook wel na zo’n rustperiode. In ieder geval is het winkeltje vrijdag en zaterdag gewoon weer open.

Wandelen op de Gulpenerberg

One Response to “We zijn er weer”

  1. Thing, Jos, Sofie en Thomas schreef:

    Lieve familie,
    Het was erg gezellig met jullie in Zuid-Limburg. Wij zijn vandaag terug gekomen en meteen even op jullie mooie website gekeken, jullie bedrijf ziet er mooi en vooral gastvrij en gezellig uit. Wij komen vast en zeker een keertje langs om van jullie boerenkarnemelk te proeven!
    Tot gauw weer ziens en groetjes aan de kinderen.
    Dag!