Klaar!

Afgelopen jaar hebben we (eigenlijk vooral Alex) hard gewerkt aan het realiseren van onze ontvangstruimte. Tot nu toe waren we wat voorzichtig met het bespreken van groepen, aangezien we geen slecht weer accomodatie hadden. De mensen konden wel tussen de koeien zitten, maar daar was het dan nog steeds erg koud. Nu de ontvangstruimte klaar is, zitten onze gasten warm en droog. De ruimte is heel geschikt voor het ontvangen van groepen, maar kan ook prima worden gebruikt als vergaderruimte. Komend jaar gaan we nog meer activiteiten in deze ruimte organiseren. Op 10 mei wordt de ruimte echt geopend. Op deze dag maakte William een bijzonder gerecht klaar. Bezoekers van de boerenmarkt op ons erf kunnen de ontvangstruimte bezichtigen en direct ook kennismaken met de kookkunsten van William.
Zie voor meer informatie over de boerenmarkt het knopje Lekker Lokaal op deze site.

Ontvangstruimte

Leave a Reply