Met Annie naar de stad

Maandag opent melk en meer. Hoe kun je nu beter laten zien dat het platteland naar de stad komt dan….. Juist. Met een koe. In de afgelopen weken hebben onze buren af en toe raar staan kijken. Iedere dag ging William een eindje wandelen met Annie. Dan de ene kant op, dan weer de andere en altijd vergezeld van Patch (hond) en een of twee katten. Gisteren ging Annie in de trailer, heeft William een eindje gereden en toen weer met haar gewandeld. Na nog een laatste telefoontje richting verzekeringsmaatschappij durfden we het aan. Vanochtend vroeg is Annie gewassen en samen met Alex, William en Patch naar de stad gereden. Daar stonden de medewerkers van Cambio en melk en meer al klaar. Alex is met Annie gaan wandelen, door de lange B, de korte B, de Walstraat, over de markt en toen weer terug richting Grote Kerkhof. Annie vond het helemaal goed. Eerst keek ze nog wel wat vreemd naar haar weerspiegeling in de ruiten, maar daarna was alles prima. De ijsjes bij Talamini zagen er wel lekker uit en alle aandacht onderweg vond ze ook wel plezierig. Onderweg zijn er veel folders uitgedeeld zodat iedereen nu weet dan maandag melk en meer opent (Marienburgplein 14; 8.00 – 18.00 uur).

Annie bij Talamini

Lekker veel aandacht

Comments are closed.