Bijpraten

En dan blijft het weer even helemaal stil. Met de organisatie van de markt en de week erop de opening van Melk en Meer hebben we aardig de handen vol gehad. Het resultaat was er dan ook naar. De markt was heel gezellig en met het mooie weer was het helemaal goed. Ter ere van de opening van de ontvangstruimte hebben we twee varkensschouders gebraden. Een varkensschouder is een groot stuk vlees, met het vel er nog aan. Rauw ziet het er niet uit. We hebben de schouders gekruid en vrijdagavond om 20.00 uur in de oven gezet. Zaterdagmorgen om 10.00 uur waren de schouders klaar. Mooi en heel erg lekker. Iedereen die de ontvangsruimte kwam bekijken kon gelijk een stukje vlees proeven. Dit viel helemaal goed.
Een week later was het bij de opening van Melk en Meer helaas minder mooi weer. De opening was er niet minder om. Thijs onthulde zijn foto waarop hij stoer een kaas boven zijn hoofd houdt. De boerendansers deden erg hun best en het marktje met leveranciers was heel gezellig. In de afgelopen weken is al het werk wat was blijven liggen weer een beetje bijgewerkt, dus hoop ik weer wat vaker een verhaaltje te plaatsen.

William snijdt het vlees

Leave a Reply