Steenuiltje

Heel erg aanwezig is ie. Ons steenuiltje. Onze stagiaire denkt zelfs dat het een schreeuwuiltje is, omdat een steenuiltje niet zoveel kabaal kan maken. De steenuil heeft duidelijk zijn territorium uitgezet. Hij zit op de nok van de winkel en maakt daar ruzie met de katten, die over het erf lopen. Hij zit op het voetbalgoaltje in de tuin en zit dan strak door het keukenraam naar binnen te turen. Hij zit op de nok van het huis en maakt daar ruzie met ons, als we op het terras zitten.
In ieder geval wil hij niet op de foto. Iedere keer als ik de camera paraat heb, vliegt ie weg.
Vanavond is het dan eindelijk (een beetje) gelukt. Met zoveel vergroting is het lastig om de camera goed stil te houden. Maar goed, hier is ie dan een foto van de steenuil, bovenin de berk.

Steenuil bovenin de berk

Comments are closed.