Steenuiltje

Nu we regelmatig ’s avonds buiten zitten, kunnen we volop genieten van de steenuiltjes. We hebben inmiddels ontdekt dat het er twee zijn. Beide zeer luidruchtig en heel aanwezig. Er kwam er gisteravond zelfs al een op de leilinde zitten. Eens even kijken wat voor ’n vlees we in de kuip hebben….
Gisteravond, toen we naar de wedstrijd keken, zat er in een keer een uiltje in de vensterbank. Waarschijnlijk zijn gisteren de jonge uiltjes uitgvlogen. Het uiltje zat met grote ogen naar binnen te kijken en heeft dit zeker 20 minuten volgehouden. Geef ‘m eens ongelijk. De wedstrijd was het bekijken zeker waard. De foto is nogal vaag, maar het beste wat we ervan konden maken (in het donker, van binnen naar buiten).

Jong steenuiltje kijkt door het raam

Pa of Ma op het voetbalgoaltje

Leave a Reply