Kunst bij rustpunten

We hebben het voorrecht deel te mogen nemen aan het project kunst bij rustpunten. Met materiaal gevonden op de locatie is op 10 rustpunten een kunstwerk ontwikkeld met een verhaal wat hoort bij het rustpunt. Joep Zander heeft ons uitgekozen en is vervolgens volop aan de slag gegaan. Het kunstwerk heeft een relatie met de Linderveldplas, dit is ook fysiek zichtbaar gemaakt. We hebben in de afgelopen weken genoten van Joep en de relativerende rust die Joep meebrengt. Nu genieten we van het eindresultaat. Hieronder het blogadres van Joep en foto’s van het kunstwerk in wording. Joep Zander.
Wilt u meer weten over het eindresultaat, kom dan een keertje kijken. Over de kunstwerken die bij de verschillende rustpunten zijn gerealiseerd verschijnt binnenkort een boekwerkje.

Hulp van collega

Leave a Reply