Buurtwinkel Marienheem

Vanmiddag was ik bij de opening van de buurtwinkel en bakkerij in Marienheem.. In samenwerking met Salland wonen heeft de Parabool hier een prachtige winkel en bakkerij gerealiseerd. Winkel en bakkerij bieden werk aan circa 10 cliƫnten van de Parabool. Met de komst van de winkel kunnen mensen uit Marienheem weer in het dorp terecht voor vers brood, heerlijke appeltaart en allerhande levensmiddelen. Zuivel van onze boerderij, mede gemaakt door trotse medewerkers van de Parabool, is ook in Marienheem te koop. Vanmiddag was er een proeverij, zodat alle bezoekers kennis konden maken met de lekkere producten die in winkel verkrijgbaar zijn. Mooi, al die trotse medewerkers die hun nieuwe werkplek lieten zien. Mooi ook dat zoveel mensen uit Marienheem de nieuwe winkel kwamen bekijken. Dit belooft veel goeds voor de buurtwinkel. Van hieruit wensen we de Parabool in Marienheem heel veel succes!

Opening door Maria en Wout

Leave a Reply