Salland Natuur Fair (2)

Het was weer mooi! Stralende zon, prachtige omgeving en gezellige mensen. We hebben onze yoghurt laten proeven en natuurlijk ook kaas. Bekers karnemelk waren rond half drie volledig uitverkocht. Voor de gelegenheid hadden we een mooie selectie worstjes van Rob Rijks meegenomen. De wildzwijn met knoflook was heel populair. Bij reeworst en waterbuffelworst zagen we wat meer gefronste wenkbrauwen, maar uiteindelijk vielen deze ook goed in de smaak.
Het is best wennen om zo zelf de kraam in te richten en aan te kleden. Doordat er veel te proeven was hadden we in ieder geval veel belangstelling.
Zelf hebben we dit jaar van de fair weinig gezien, maar in de kraam was het helemaal goed.

Een bekertje karnemelk tegen de dorst

One Response to “Salland Natuur Fair (2)”

  1. Carlien Smit schreef:

    Fijn dat ook jullie een fantastische dag hebben gehad en veel publiek hadden in jullie stand. De organisatie kijkt dan ook erg tevreden terug en hopen jullie volgend jaar weer op de salland natuur fair te mogen begroeten.

    Vriendelijke groet,

    Carlien Smit
    St. Salland Natuur Fair